Як зберігати літню гуму?

Як обрати зимову гуму?Перед настанням зимових холодів, рекомендується змінити літню гуму. Це обумовлено тим, що вже при -5 ° C вона стає жорсткою, від чого машиною складніше управляти.

З огляду на екстремальні умови в холодну пору року, необхідно знати, як вибрати зимову гуму для автомобіля. Саме її, тому що всесезонні шини ефективні не у всіх кліматичних зонах. Технічна особливість гуми, призначеної для зими, полягає в тому, що, на відміну від аналогів для літа, вона м'якша.

Тому при мінусовій температурі вона зберігає оптимальну жорсткість, що необхідно для зчеплення з дорогою. Підібрати зимову гуму не складно, якщо знати необхідні технічні параметри, так як вони вказані на кожній автопокришки.

Як підібрати зимові шини по виробнику та марці

Багато хто замислюється над тим, які шини вибрати для зими, виходячи з ціни, бренду та країни, де розташоване виробництво. Сьогодні практично не важливо на якому континенті і в якій країні виготовляється гума. Це обумовлено тим, що навіть відкриваючи заводи в тільки розвиваються, компанії не допускають зниження якості продукції, так як дорожать своїм ім'ям. Причому вартість їх товарів нижче, ніж у автопокришок, що випускаються тими ж компаніями, але в країнах Скандинавії. Отже, вибрати шини на зиму тільки виходячи з ціни і географічного розташування виробника буде неправильно.

Набагато важливіше знати, як вибирати зимові шини на автомобіль виходячи з бренду. Виробники, що завоювали світове визнання, ретельно стежать за дотриманням технології. Звідси і висновки, що чим відоміший бренд, тим менше ймовірність підібрати зимові шини не відповідає якості.